Brandvertragend glas

Bent u op zoek naar Brandvertragend glas?

Dan bent u bij Glashandel Accuraat aan het juiste adres. In verband met regelgeving wordt er in bedrijven en in woningen van particulieren steeds vaker brandvertragend glas geëist. Bij brandvertragend glas zal brand veel minder snel doorslaan via het raam naar een belendende kamer. Glashandel accuraat levert en monteert 30 en 60 minuten brandvertragend glas in enkelglas of dubbelglas.

Glashandel Accuraat levert en monteert brandvertragend glas voor u. Wij rekenen geen voorrijkosten en werken met scherpe prijzen. Wij geven garantie op het glas en op de plaatsing daarvan.

Waarom Glashandel Accuraat?
Met meer dan 40 jaar ervaring is Henk Edig een bekende naam in de glaswereld. Naast de professionele deskundigheid heeft Henk een grote passie voor alles wat te maken heeft met Glas. Vakkundig en gedreven met scherpe prijsstelling

Werkgebied van Glashandel Accuraat; Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Weesp, Muiden, Naarden, Laren, Bussum, Huizen, Hilversum, Zaandam, Purmerend, Oostzaan. Uiteraard zijn we u hier buiten ook graag van dienst!

Heeft u vragen over brandvertragend glas? Vul dan ons contactformulier in of bel ons 020-6980084

Call Now Button