Cursus Glas in lood

Wat gaat U leren in de starters cursus

De basisvaardigheden van het maken van glas in lood.

U leert In deze eerste cursus het recht snijden van glas, het glas in lood zetten, het solderen van het glas en het inwassen van het paneel.

Bij het maken van glas in lood komt meer kijken dan U zou verwachten, de juiste berekeningen zorgen ervoor dat het glas in lood paneel ook de juiste afmeting krijgt. Dit is van belang als U het paneel in een sponning of een omlijsting wil plaatsen.

U leert al deze vaardigheden onder leiding van onze glazenier, en begint aan het maken van Uw eigen glas in lood paneel (60 x 40 cm), U heeft keuze uit diversen kleuren glas, welke U zelf uit kunt combineren in Uw paneel.

Materiaal en gebruik van gereedschappen zijn hierbij inbegrepen.

De kosten zijn € 300 en bestaat uit 4 avonden van 3 uur De avonden kunnen in overleg worden gekozen. Wij hebben een maximum van 2 cursisten per avond. Dit geeft U de garantie dat onze Glazenier U alle aandacht kan geven bij het vervaardigen van Uw nieuw te maken werkstuk.

Na deze 1ste cursus kunt U een vervolg cursus volgen waarin de glazenier uitgebreid verder in gaat op het maken van het maken glas in lood in al zijn facetten.

Voor meer informatie kunt U contact opnemen met Henk Edig.

Waarom Glashandel Accuraat?
Met meer dan 40 jaar ervaring is Henk Edig een bekende naam in de glaswereld. Naast de professionele deskundigheid heeft Henk een grote passie voor alles wat te maken heeft met Glas. Vakkundig en gedreven met scherpe prijsstelling

Call Now Button