Decoratie glas

Meubels en interieurelementen krijgen uitstraling door toevoeging van glas. Sieroppervlakken zijn niet meer weg te denken uit kantoren, huizen, en wat te denken in keukens. Kast- en schuifdeuren, en tafelbladen tonen strak en krijgen een moderne en eigentijdse uitstraling.

Glas is goed te combineren met hout en metaal en is bovendien zeer hygiënisch. Er zijn verschillende soorten gekleurd glas die door hun bewerking weer op een andere manier worden toegepast.

  • Gelakt glas (floatglas waar op de achterzijde een niet-transparante gekleurde lak is aangebracht met een zeer hoge mechanische weerstand) Geschikt voor binnen maar niet achter een kookplaat
  • Geëmailleerd glas (gehard glas met bv een (poeder) coating die na het aanbrengen in een oven wordt ingebrand, waarbij het glas tevens wordt gehard) Geschikt voor binnen en buiten en achter een kookplaat

Sierglas

Veel gebruikt in binnen – buiten deuren. Het geeft net weer even een ander tintje aan het interieur, is verkrijgbaar in vele soorten verschillende patronen en een aantal kleuren.

Een voordeur met blank enkel en of isolatieglas geeft de voorbijgangers een blik in Uw hal. De oplossing hiervoor is het plaatsen van een sierruit waarbij deze inkijk is te voorkomen. Zandstralen van glas geeft ook mooie en aparte effecten.

 

Call Now Button