Geluidswerend glas

Woont u misschien aan een drukke doorgaande weg of is uw woning in de buurt van een kroeg of heeft u last van het lawaai van vliegtuigen In ieder geval heeft u geluidsoverlast. Henk Edig van Glashandel accuraat heeft al 40 jaar ervaring op het gebied van verschillende glassoorten. Met geluidswerend glas hou je lawaai grotendeels buiten de deur. Geluidswerend glas geeft u comfort en bovendien isoleert het ook. Wij geven u graag een goed advies op maat.

Glashandel Accuraat levert en plaatst geluidswerend glas voor u. Wij geven garantie op het glas en op de plaatsing daarvan

Voor geluidswerend glas belt u Henk Edig van Glashandel Accuraat!

Waarom Glashandel Accuraat?
Met meer dan 40 jaar ervaring is Henk Edig een bekende naam in de glaswereld. Naast de professionele deskundigheid heeft Henk een grote passie voor alles wat te maken heeft met Glas. Vakkundig en gedreven met scherpe prijsstelling.

Werkgebied van Glashandel Accuraat; Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Weesp, Muiden, Naarden, Laren, Bussum, Huizen, Hilversum, Zaandam, Purmerend, Oostzaan. Uiteraard zijn we u hier buiten ook graag van dienst!

Heeft u nog vragen over geluidswerend glas? Vul dan het contactformulier in of bel Henk Edig. Tel 020-6980084

Call Now Button