Tussen isolatieglas

Glas in lood isolatieglas

Bent u op zoek naar glas in lood isolatieglas?

Glashandel Accuraat kan voor u de sfeer en uitstraling van Glas in Lood combineren met de warmte en het comfort van isolatieglas.

U kunt bij ons terecht voor bestaand glas-in-lood, maar ook voor het maken van nieuwe ontwerpen in combinatie met isolatieglas.

Henk Edig de specialist op het gebied van Glas in Lood plaatst uw bestaande glas in loodpanelen in isolatieglas. Meestal worden de oude glas in loodpanelen dan opnieuw verlood en op maat gemaakt om vervolgens in dubbel glas geplaatst te worden. Bij nieuwe ontwerpen hebben wij een aantal voorbeelden of kunt u zelf een voorstel doen. Door jarenlange ervaring kunnen wij u hier goed in adviseren zodat het ontwerp goed samengaat met de stijl van uw huis.

 • De voordelen voor het plaatsen van glas in lood in isolatieglas:
 • warmte isolatie waardoor energiezuinig
 • geluids isolatie,
 • het glas in lood blijft in goede staat
 • gemakkelijk schoon te houden

Glashandel Accuraat hanteert scherpe prijzen! Wij geven garantie op het glas en op de plaatsing daarvan. Glashandel Accuraat heeft uitsluitend vakkundig opgeleid personeel in dienst. Heeft u vragen over glas in lood isolatieglas? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons 020-6980084

Contact formulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw vraag in het kort

  Call Now Button