Spiegels op maat

Zoekt u een spiegel met een specifieke afmeting dan bent u bij ons aan het goede adres. Glashandel Accuraat uit Amsterdam levert spiegels op maat in elke gewenste afmeting. De dikte van de spiegel is afhankelijk van het doel van gebruik. Wij hebben leuke en originele ontwerpen om uit te kiezen. Wij kunnen ook u spiegel op maat snijden volgens uw eigen ontwerp. Maar niet alleen voor spiegels op maat kunt u bij ons terecht. Glashandel Accuraat uit Amsterdam levert oa de volgende glasproducten:

 • Spiegels op maat.
 • Glasplaten op maat.
 • Glazen (badkamer)deuren en tafels.
 • Glas in Lood en decoratie glas.
 • Dubbel glas en isolatieglas.
 • Brandwerend of vertragend glas

Een glashandel met service en kwaliteit
Door onze ruime voorraad glas en eigen slijperij werkt onze glaszetterij snel en met scherpe prijsstellingen. Uw spiegel wordt in onze slijperij direct op maat gemaakt. Glashandel Accuraat werkt alleen met vakkundig opgeleide glaszetters. Wij geven garantie op het glas en de plaatsing daarvan.

Voor een glashandel en spiegels op maat in Amsterdam belt u Henk Edig van Glashandel Accuraat!

Waarom Glashandel Accuraat?
Met meer dan 40 jaar ervaring is Henk Edig een bekende naam in de glaswereld. Naast de professionele deskundigheid heeft Henk een grote passie voor alles wat te maken heeft met Glas. Vakkundig en gedreven met scherpe prijsstelling

Werkgebied van Glashandel Accuraat; Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Weesp, Muiden, Naarden, Laren, Bussum, Huizen, Hilversum, Zaandam, Purmerend, Oostzaan. Uiteraard zijn we u hier buiten ook graag van dienst!

Bel Henk Edig. Tel 020-6980084 of vraag direct een offerte aan middels onderstaand contactformulier.

Contact formulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw vraag in het kort

  Call Now Button