Glashandel Amsterdam

Bent u op zoek naar een glashandel in Amsterdam? Dan bent u bij Glashandel Accuraat aan het juiste adres. Wij leveren en plaatsen alle soorten glas. Heeft u glasschade neem dan direct contact met ons op om een afspraak te maken. Maar niet alleen voor glasschade kunt u bij ons terecht. Glashandel Accuraat uit Amsterdam levert oa de volgende glasproducten:

 • Spiegels op maat.
 • Glasplaten op maat.
 • Glazen (badkamer)deuren en tafels.
 • Glas in Lood en decoratie glas.
 • Dubbel glas en isolatieglas.
 • Brandwerend of -vertragend glas

Een glashandel met service en kwaliteit

Door onze ruime voorraad glas en eigen slijperij werkt onze glaszetterij snel en met scherpe prijsstellingen. Glashandel Accuraat werkt alleen met vakkundig opgeleide glaszetters. Wij geven garantie op het glas en de plaatsing daarvan.

Voor een glashandel in Amsterdam belt u met Glashandel Accuraat! Wij rekenen geen voorrijkosten en werken met sterk concurrerende prijzen.

Waarom Glashandel Accuraat?
Met meer dan 40 jaar ervaring is Henk Edig een bekende naam in de glaswereld. Naast de professionele deskundigheid heeft Henk een grote passie voor alles wat te maken heeft met Glas. Vakkundig en gedreven met scherpe prijsstelling

Werkgebied van Glashandel Accuraat; Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Weesp, Muiden, Naarden, Laren, Bussum, Huizen, Hilversum, Zaandam, Purmerend, Oostzaan. Uiteraard zijn we u hier buiten ook graag van dienst!

Bel Henk Edig. Tel 020-6980084 of vraag direct een offerte aan middels onderstaand contactformulier.

Contact formulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw vraag in het kort

  Call Now Button