Glashandel Weesp

Bent u op zoek naar een glashandel in Weesp? Dan bent u bij Glashandel Accuraat aan het juiste adres. Wij leveren en plaatsen alle soorten glas. Heeft u glasschade neem dan direct contact met ons op om een afspraak te maken: Tel 020-6980084.

Maar niet alleen voor glasschade kunt u bij ons terecht. Glashandel Accuraat in de buurt van weesp levert oa de volgende glasproducten:

 • Spiegels op maat.
 • Glasplaten op maat.
 • Glazen (badkamer)deuren en tafels.
 • Glas in Lood en decoratie glas.
 • Dubbel glas en isolatieglas.
 • Brandwerend of -vertragend glas

Een glashandel met service en kwaliteit. Ook in Weesp

Door onze ruime voorraad glas en eigen slijperij werkt onze glashandel snel en met scherpe prijsstellingen.
Glashandel Accuraat werkt alleen met vakkundig opgeleide glaszetters. Wij geven garantie op het glas en de plaatsing daarvan.Voor een glashandel in de buurt van Weesp belt u Henk Edig van Glashandel Accuraat! Wij rekenen geen voorrijkosten.

Waarom Glashandel Accuraat?
Met meer dan 40 jaar ervaring is Henk Edig een bekende naam in de glaswereld. Naast de professionele deskundigheid heeft Henk een grote passie voor alles wat te maken heeft met Glas. Vakkundig en gedreven met scherpe prijsstelling Werkgebied van Glashandel Accuraat; Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Weesp, Muiden, Naarden, Laren, Bussum, Huizen, Hilversum, Zaandam, Purmerend, Oostzaan. Uiteraard zijn we u hier buiten ook graag van dienst!

Bel Henk Edig. Tel 020-6980084 of vraag direct een offerte aan middels onderstaand contactformulier.

Contact formulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw vraag in het kort

  Call Now Button