Glasservice voor Amsterdam

Glasservice voor Amsterdam, Amstelveen,Weesp, Muiden, Abcoude

Bent u op zoek naar een glasservice in Amsterdam? Dan bent u bij Glashandel Accuraat aan het goede adres. Henk Edig, de eigenaar heeft al ruim 40 jaar ervaring op het gebied van velen glassoorten en kan u goed adviseren. Glashandel Accuraat is een no-nonsense glasservice bedrijf voor de omgeving Amsterdam, Amstelveen, Weesp, Muiden, Abcoude en alles wat daar tussen ligt..

Glasservice Accuraat levert en plaatst praktisch alle glassoorten aan bedrijven en particulieren in Amsterdam en omstreken. Door onze ruime voorraad glas en eigen glasslijperij werkt onze glasservice snel en voordelig.

Waarom Glashandel Accuraat?
Met meer dan 40 jaar ervaring is Henk Edig een bekende naam in de glaswereld. Naast de professionele deskundigheid heeft Henk een grote passie voor alles wat te maken heeft met Glas. Vakkundig en gedreven met scherpe prijsstelling

Werkgebied van Glashandel Accuraat; Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Weesp, Muiden, Naarden, Laren, Bussum, Huizen, Hilversum, Zaandam, Purmerend, Oostzaan. Uiteraard zijn we u hier buiten ook graag van dienst! .

Geen voorrijkosten en scherpe prijzen!

Heeft u nog vragen over Glasservice in Amsterdam en omstreken. Vul dan onderstaand contactformulier in of bel Henk Edig. Tel 020-6980084

Contact formulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw vraag in het kort

    Call Now Button