Glaszetter Amstelveen

Heeft u glasschade en woont u in Amstelveen? Henk Edig van Glashandel Accuraat is een ervaren en vakkundige glaszetter in de omgeving van Amstelveen. Wij zetten glas in nieuwbouw maar ook vervangen wij ruiten. Het oude glas wordt dan eerst verwijderd, eventueel met een glaszuiger. Daarna wordt de nieuwe ruit gezet, voorzien van glaslatten en afgekit. Door onze ruime voorraad glas en eigen slijperij werkt onze glaszetterij snel en met scherpe prijsstellingen.

Glashandel Accuraat werkt alleen met vakkundig opgeleide glaszetters. Wij geven garantie op het glas en de plaatsing daarvan.

Waarom Glashandel Accuraat?
Met meer dan 40 jaar ervaring is Henk Edig een bekende naam in de glaswereld. Naast de professionele deskundigheid heeft Henk een grote passie voor alles wat te maken heeft met Glas. Vakkundig en gedreven met scherpe prijsstelling

Werkgebied van Glashandel Accuraat; Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Weesp, Muiden, Naarden, Laren, Bussum, Huizen, Hilversum, Zaandam, Purmerend, Oostzaan. Uiteraard zijn we u hier buiten ook graag van dienst!

Heeft u nog vragen over Glaszetters in Amstelveen en omstreken. Vul dan onderstaand contactformulier in of bel Henk Edig. Tel 020-6980084

Contact formulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw vraag in het kort

    Call Now Button