Glaszetter Amsterdam

De glaszetter in Amsterdam en omstreken is Glashandel Accuraat. Henk Edig, de eigenaar zit al 40 jaar in het vak en weet alles op het gebied van glas en glaszetten. Glashandel Accurraat zet glas in nieuwbouw maar is gespecialiseerd in het vervangen en zetten van ruiten na bijv. glasschade. Het oude glas wordt dan eerst verwijderd, eventueel met een glaszuiger. Daarna wordt de nieuwe ruit gezet, voorzien van glaslatten en afgekit. Door onze ruime voorraad glas en eigen slijperij werkt onze glaszetterij snel en met scherpe prijsstellingen.

Glashandel Accuraat werkt alleen met vakkundig opgeleide glaszetters. Wij geven garantie op het glas en de plaatsing daarvan.

Voor een glaszetter in Amsterdam belt u met Henk Edig van Glashandel Accuraat! Wij rekenen geen voorrijkosten en werken met sterk concurrerende prijzen.

Waarom Glashandel Accuraat?
Met meer dan 40 jaar ervaring is Henk Edig een bekende naam in de glaswereld. Naast de professionele deskundigheid heeft Henk een grote passie voor alles wat te maken heeft met Glas. Vakkundig en gedreven met scherpe prijsstelling

Werkgebied van Glashandel Accuraat; Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Weesp, Muiden, Naarden, Laren, Bussum, Huizen, Hilversum, Zaandam, Purmerend, Oostzaan. Uiteraard zijn we u hier buiten ook graag van dienst!

Heeft u nog vragen over Glaszetters in Amsterdam en omstreken. Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons. 020-6980084

Contact formulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw vraag in het kort

    Call Now Button